gitarist – componist – muziekdocent – sounddesigner
gitarist – componist – muziekdocent – sounddesigner

Gitaarles

Hier vind je informatie over mijn lespraktijk. Ik geef les in zowel akoestische als elektrische gitaar voor alle niveaus, van absolute beginner tot gevorderd en in diverse genres. Ik ben gediplomeerd docerend musicus (studie gitaar jazz & pop aan het Utrechts Conservatorium) met uitgebreide lesgeef ervaring aan o.a. meerdere muziekscholen.

In de gitaarlessen staat het enthousiasme van de leerling voorop, de lessen worden aangepast op wat jij wilt leren, doen, spelen, bereiken. Onderwerpen als notenschrift, improvisatie, muziektheorie, techniek, ritme, timing, sound, etc. kunnen allemaal in meer of mindere mate aan bod komen afhankelijk van wat jij als leerling wilt of nodig hebt. Ook muziekgenres kunnen zo divers zijn als pop, rock, metal, blues, jazz, country, klassiek, of nog iets anders.

Momenteel geef ik gitaarles bij Hart Muziekschool en het Cultuurhuis Heemskerk.

Wat betreft de lesvorm is dit ook in overleg flexibel af te spreken. Een wekelijkse les van 30 minuten is het meest gangbaar, maar een les van 60 minuten is ook mogelijk en eens in de 14 dagen (of alleen op afspraak) is ook mogelijk.

Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende proefles af te spreken, hiervoor kan je me een bericht sturen of bellen op 06-15629620.