Gitaarles


Hier vind je informatie over mijn privé lespraktijk in Haarlem. Ik geef les in zowel akoestische als electrische gitaar voor alle niveaus, van absolute beginner tot gevorderd en in diverse genres. Ik ben gediplomeerd docerend musicus (studie gitaar jazz & pop aan het Utrechts Conservatorium) met uitgebreide lesgeef ervaring aan o.a. meerdere muziekscholen.

In de gitaarlessen staat het enthousiasme van de leerling voorop, de lessen worden aangepast op wat jij wilt leren, doen, spelen, bereiken. Onderwerpen als notenschrift, improvisatie, muziektheorie, techniek, ritme, timing, sound, etc. kunnen allemaal in meer of mindere mate aan bod komen afhankelijk van wat jij als leerling wilt of nodig hebt. Ook muziekgenres kunnen zo divers zijn als pop, rock, metal, blues, jazz, country, klassiek, of nog iets anders.

Ik geef de gitaarlessen in mijn lesruimte op loopafstand van station Haarlem CS. Zie onderaan deze pagina voor het precieze adres.

Wat betreft de lesvorm is dit ook in overleg flexibel af te spreken. Een wekelijkse les van 30 minuten is het meest gangbaar, maar een les van 60 minuten is ook mogelijk en eens in de 14 dagen (of alleen op afspraak) is ook mogelijk.

Het is altijd mogelijk om een gratis vrijblijvende proefles af te spreken, hiervoor kan je me emailen op mail at matthijstuijn nl of bellen op 06-15629620.

De lessen vinden per september 2016 plaats aan een nieuwe lesruimte aan de Korte Verspronckweg, een paar minuten fietsen van station Haarlem CS. Binnenkort zal hier meer informatie over de lesruimte komen.